Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 24.06.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-06-24 09:11:33
Ultima actualizare: 2014-06-25 08:33:31

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 24.06.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Întreţinerea şi repararea autovehiculelor – Vopsitorie auto’’, punct de lucru în oraşul Buhuşi, str. Libertăţii, nr. 156, judeţul Bacău, titular SC VALORENT SERVICE SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate’’, punct de lucru în oraşul Buhuşi, str. Libertăţii, nr. 36, judeţul Bacău, titular SC ROJEVAS 2000 SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Fabricare de imbracaminte pentru lucru”, titular SC TROTUSTEX SRL comuna Tg. Trotu, str. Principală, nr. 11/3, judeţ Bacău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, punct de lucru in comuna Ghimeş Făget, titular SC SILVA VINCE FOREST.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatile „Colectare deşeuri (textile)”, „Fabricare lavete din deşeurile textile colectate”, „Fabricare îmbrăcăminte pentru lucru”, „Comerţ cu ridicata colectate şi rezultate din activitate”punct de lucru in Oneşti, str. C.D. Gherea, bl. 6, sc. B, parter, titular SC MADNIBO SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatile „Colectare deşeuri periculoase şi nepericuloase”,„Recuperarea materialelor reciclabile sortate”, „Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor”, titular SC CROMFER COM SRL Moineşti, str. Atelierelor, nr. 2, judeţ Bacău.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor’’ în Buhuşi, strada Libertăţi, nr. 2B, judeţul Bacău, titular SC TOTAL TIR TRANS SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Fabricarea altor produse din minerale nemetalice’’ în Bacău, strada Izvoare, nr. 117, titular SC BITUNOVA ROMÂNIA SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Tăierea şi rindeluirea lemnului. Fabricarea elementelor din beton pentru construcţii’’ în comuna Podu Turcului’, titular SC DIG COM CONSTRUCT SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuită pentru desfăşurarea activităţii de ‘’Colectare deşeuri nepericuloase. Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor. Recuperarea materialelor reciclabile sortate’’ în comuna Coţofăneşti, titular SC PORTELLO SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de "Tăiere si rindeluire lemn", amplasată în satul Racova, comuna Racova, judeţul Bacău, titular I.I. CHIRUTĂ I. ILEANA.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul APM Bacău, str. Oituz nr.23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2), decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite nr.167/2013, pentru desfăşurarea activităţii de "Exploatare forestieră, cod CAEN rev.2 0220", desfăsurată în partizi din judetul Bacau – apartinand  Ocolului silvic privat Mereni,  judetul Covasna, titular de activitate SC RS MIH FOREST SRL

Documentele care au stat la baza luării deciziei de revizuire a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul APM Bacău, str. Oituz nr.23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, decizia poate fi contestată în termen de 10 de zile lucrătoare de la data afişării si la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu revizuită.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza  O. S. Manastirea Casin si O.S. Oituz. Titular: SC SIRVA-TOUR   SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Exploatare Forestieră“, pe raza  O. S. Moinesti. Titular: SC TC COMPIL IMPEX   SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.