Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 24.07.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-07-24 09:44:21
Ultima actualizare: 2014-07-25 11:12:30

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 24.07.2014

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră” desfăşurată pe raza judeţului Bacău, titular OCOLUL SILVIC BISERICESC.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 în termen de 10 zile de la data afi?ării.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anuntă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular OCOLUL SILVIC MOINESTI.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Transport rutier de marfuri (periculoase)”, din Bacău, str. 1 Mai, nr. 2, titular SC ROCHEM SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anuntă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de revizuire autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Exploatare forestieră”, titular SC OCOLUL SILVIC LIGNUM SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii’’,punct de lucru în municipiul Bacău, str. Poligonului, nr. 99, judeţul Bacău, titular SC ELECTRIC PLUS SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea „Fabricarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie, pentru construcţii, Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, Depozitări’’, punct de lucru în municipiul Oneşti, str. Stadionului, nr. 25, judeţul Bacău, titular SC CONFER GROUP SRL;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Colectarea deseurilor nepericuloase cod CAEN 3811, Recuperarea materialelor reciclabile sortate  cod CAEN 3832,  comert cu ridicata al deseurilor si resturilorcod CAEN 4677", pe amplasamentul din municipiul Onesti, B-dul Republicii, nr.43, cămin C6,  camera P2, judeţul Bacău. Titular: SC ADYMOD CONFECTION SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.