Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 26.05.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-05-26 14:42:44
Ultima actualizare: 2014-08-07 14:14:25

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 26.05.2014

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de “Colectarea deseurilor nepericuloase” si “Comert cu ridicata al deseurilor si deseurilor” din comuna Bogdănesti, sat Filipesti, nr. 111, titular SC COLIERUL DE AUR STANAD SRL.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău din strada Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu revizuite pentru desfăşurarea activităţilor de:

-colectarea deseurilor nepericuloase;

-demontarea (dezasamblarea) masinilor şi echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor (cu excepţia VSU);

-recuperarea materialelor reciclabile sortate;

-comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor;

pe amplasamentul  judeţelor: Bacău, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui, Vrancea, Botoşani, Galaţi, Braşov, Covasna, Harghita, Braşov, Brăila. Punctul de lucru: municipiul Oneşti, str. Anghel Saligny, nr.4, judeţul Bacău. Titular: SC ECODRA INVEST SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesatasupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de "Fabricarea produselor de morărit; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi produselor proaspete de patiserie" (Cod CAEN 1071), cu o capacitate de producţie a utilajelor ≥ 1 t/zi produs finit; la punctul de lucru din orasul Dărmăne?ti, Calea Trotu?ului, nr. 155,judeţul Bacău. Titular: SC FREGATA IMPEX SRL.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. . După expirarea acestui termen APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de “Tăierea şi rindeluirea lemnului “, pe amplasamentul din municipiul One?ti, str. Mără?e?ti, nr. 178A, judeţul Bacău. Titular: SC APIEVA SRL

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea termenului şi în lipsa observaţiilor publicului APM Bacău va emite autorizaţia de mediu.

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de revizuire a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de de exploatare forestieră din cadrul Ocolului Silvic Comăneşti (UP VIII Nogea – ua 3 B, partida 2190), titular SC SCAN TRANS SRL.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.