Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 02.04.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-04-02 10:56:17
Ultima actualizare: 2014-04-03 08:29:56

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 02.04.2014

 

         Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Extindere spaţiu comercial pentru amenajare magazie şi vitrine”, propus a fi amplasat în Moineşti, zona Bazar, judeţ Bacău, titular SC NEVILA FASHION SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 09.04.2014.

 

        Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Extindere şi modernizare vila Pufu, oraş Slănic Moldova, judeţul Bacău’’ propus a fi amplasat în Slănic Moldova, str. Vasile Alexandri, judeţul Bacău, titular S.C. BETACOM PROD S.R.L.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 10.04.2014.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Extragere agregate minerale din perimetrul Tg. Trotuş (balastiera Tg. Trotuş), extravilan’’, propus a se realiza în comuna Tg. Trotuş,judeţul Bacău, titular AN ,,APELE ROMÂNE’’ Administraţia Bazinală de Apă Siret Bacău prin SC ALCONEP SRL;

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 11.04.2014.

 

       APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „APARARE DE MAL RAU OITUZ LA POIANA SARATA PENTRU PROTEJAREA CONDUCTEI Ø 32” MOGHIOROS-ONESTI, JUDE?UL BACĂU”. Titular SNTGN TRANSGAZ MEDIAS.

            Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

            Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro.

            Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 10.04.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.