Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 02.09.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-09-02 14:01:10
Ultima actualizare: 2013-09-05 11:59:12

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 02.09.2013

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Lucrari de prevenire si protectie impotriva inundatiilor care afecteaza suprafetele agricole aferente paraului Visan, sat Cornatel, comuna Urechesti, judetul Bacau

Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 03 septembrie 2013.

 

    Agentia  pentru Protectia Mediului Bacau anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, constand in :  proiectul: „MODERNIZARE BRANSAMENTE IN VEDEREA INTEGRARII SMART  METERING PT 52 COMANESTI”,  propus a fi amplasat in localitatea Comanesti cartier Parâul Sec, judetul Bacau,  nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

    Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bacau, str.Oituz nr.23, în zilele de luni pana vineri, între orele 8-14, precum si la adresa de internet www.apmbc.anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 11.09.2013, la sediul APM Bacau, fax nr.0234571056 sau email : office@apmbc.anpm.ro


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.