Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 03.02.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-02-03 12:55:44
Ultima actualizare: 2014-02-03 14:01:23

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 03.02.2014

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Exploatarea agregatelor minerale din perimetrul Cotofanesti, rau Trotus, mal drept, pentru decolmatarea si reprofilarea albiei în extravilanul comunei Cotofanesti’’, propus a se realiza în comuna Coţofăneşti,judeţul Bacău, titular AN ,,APELE ROMÂNE’’ Administraţia Bazinală de Apă Siret Bacău prin SC COM TRANS SOREA SRL Parava;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 12.02.2014.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Construire birouri administrative şi spaţiu prestări servicii confecţii metalice’’ propus a fi amplasat în comuna Mărgineni, judeţul Bacău, titular S.C. SEMTEX S.R.L.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro 

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 10.02.2014.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru proiectul Construire hală producţie tip P” propus a fi realizat în sat Tărhăuşi comuna Ghimeş - Făget, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. TitularSC XILOPAL SRL.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până în data de 10.02.2014


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.