Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 07.08.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-08-07 10:02:06
Ultima actualizare: 2014-08-07 13:10:30

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 07.08.2014

 

      APM BACAU anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare pentru PUZ ‘’Înfiinţare fermă reproducţie suine în comuna Cleja, judeţul Bacău’’ din comuna Cleja, judeţul Bacău, beneficiar SC SILRAM PREST SRL, si anume: sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu întrucât nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvata.

Informatii privind potentialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la APM Bacau, strada Oituz, nr. 23 si in zilele de luni-joi, intre orele 8,00 – 16.30 şi vineri, intre orele 8.00 – 14.00

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacau pana la 17.08.2014.

Decizia etapei de incadrare se afla la urmatoarea adresa http://apmbc.anpm.ro.

 

       APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Dezafectarea si ecologizarea compartimentelor C2 si C3 de la batalul Holt”, titular SC Agricola International SA Bacau.         

        Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

         Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro.  .

.          Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 19.08.2014.

 

          APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Securizare bransamente aferente PTA 1 Rusenii de Sus, judetul Bacau” titular Eon Moldova Distributie SA Iasi.

            Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

            Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro

            Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 19.08.2014.

 

        Agenţia pentru Protecţia Mediului  Bacău anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Construire pensiune turistică S+P+1E+pod mansardabil, împrejmuire cu gard, branşamente utilităţi”, propus a fi amplasat în Slănic Moldova, str. Izvorului, judeţ Bacău, titular BUDACĂ COSMIN MIHAIL şi BUDACĂ ALINA PETROLENA.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro..

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 15.08.2014.

 

      Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, constand in :  

Proiectul:„Inchidere si dezafectarea batalurilor nr 1 si 2 de depozitare namoluri petroliere“,  amplasat in incinta instalatiei de rafinare titei din Orasul Darmanesti, strada Energiei nr 500, Jud. Bacau, cu modificarile prezentate in solicitarea de revizuire ,  titular SC PETROCHEMICAL TRADING SRL , nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de incadrare revizuite si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bacau, str.Oituz nr.23, în zilele de luni pana vineri, între orele 8-14, precum si la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare,  la sediul APM Bacau, fax nr.0234571056 sau email : office@apmbc.anpm.ro.,,, în termen de 13 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 21.08.2014.

 

       APM Bacau, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, constand in: Proiectul: „Modernizare ferma piscicola prin introducere de specii noi cu valoare ridicata, in localitatea Orbeni, Comuna Orbeni , Judetul  Bacau”,  titular SC GAN FISH SRL , nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bacau, str.Oituz nr.23, în zilele de luni pana vineri, între orele 8-14, precum si la adresa de internet www.apmbc.anpm.ro.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare,  la sediul APM Bacau, fax nr.0234571056 sau email : office@apmbc.anpm.ro.,,, în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 13.08.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.