Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 09.07.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-07-09 10:56:09
Ultima actualizare: 2013-07-17 11:14:30

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 09.07.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru proiectul Alimentare cu energie electrică locuinţă Nica Adriana”, propus a fi realizat în municipiul Bacău, str. Gheorghe Vrânceanu şi str. Dorului, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Titular:  SC E-ON MOLDOVA  DISTRIBUŢIE SA prin SC ELECTROPREST SRL

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până în data de 17.07.2013.

 

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Dezvoltarea pieţei de energie termică-racordare la SA CET a instituţiilor publice în municipiul Bacău-şcoala generală nr.5, ,,Alexandru cel Bun’’- reţele termice, desfiinţare coş de fum”, propus a fi amplasat în municipiul Bacau, str.Ionita Sandu Sturdza, judeţul Bacău, titular Municipiul Bacău;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 17.07.2013.

 

       Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului* şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul: “ Extindere Retea  0,4 Kv pentru alimentare cu energie electrica – Hala prelucrare marmura si granit ”, , propus a fi amplasat in in satul Popeni, comuna Caiuti, jud. Bacau, titular  SC E.ON MOLDOVA DISTRIBUTIE SA , si anume: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAUprecum şi la următoarea adresă de internet : office@arpmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii,  până la data de 17.07.2013.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.