Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 12.02.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-02-12 10:50:53
Ultima actualizare: 2014-02-13 08:56:33

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.02.2014

 

SC INTERTRANSCOM  IMPEX SRL titular al proiectului ,,Construire hală de producţie”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău, că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, pentru proiectul propus a fi amplasat în oraşul Buhuşi, str. Libertăţi, nr.36, judeţul Bacău.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 800-1630, vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 20.02.2014.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului  Bacău anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului Urbanistic Zonal  „Construire microhidrocentrala pe raul Trotus, post transformare si racordare la sistem’’ inextravilan municipiul Onesti, jud.Bacău, titulari SC RICHARD PROIECT SRL Miercurea Ciuc in asociere cu Consiliul Local al municipiului Onesti, a consultării membrilor Comitetului special constituit, intrunit in sedinta din ziua de  03.02.2013, decide ca planul mai sus menţionat să fie adoptat fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu. Decizia motivata a etapei de incadrare a PUZ poate fi consultata la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data apariţiei anuntului,  in scris la APM Bacau, str. Oituz nr. 23, fax 0234/571056.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Schimbare conductă amestec de la sonda 329 Şipoteni la Parc 1 Comăneşti”, propus a fi amplasat înoraşul Comăneşti, satul Podina,judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 21.02.2014.

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluare adecvata, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire căsuţe de vacanţă din lemn parter, club parter, piscină, magazie, propus a fi amplasat în Slănic Moldova, strada Nicolae Bălcescu, nr. 98A, titular SC GIGA PROD SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău din Bacău, str. Oituz, nr. 23 în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 20.02.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.