Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 12.03.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-03-12 10:53:22
Ultima actualizare: 2014-03-25 09:54:09

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.03.214

 

  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea adecvată pentru proiectul Construire instalaţie de pompare condensat la staţia de uscare gaze naturale Glăvăneşti’’, propus a se realiza în comuna Motoşeni, satul Motoşeni,judeţul Bacău, titular SNGN ROMGAZ SA.

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 21.03.2014.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Construire hala productie si birouri – prelucrare marmura si granit’’propus a fi amplasat în comuna/sat Nicolae Balcescu, judeţul Bacău, titular S.C. VINCA S.R.L.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 21.03.2014.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului, dar necesită  evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Modernizare drumuri de acces, drumuri agricole de exploataţie comuna Orbeni, judeţul Bacău’’ în comuna/sat Orbeni, judeţul Bacău, titular COMUNA ORBENI.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30, vineri 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 21.03.2013.

 

Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvată, pentru  proiectul: “CONSTRUIRE BIROURI, SPALATORIE AUTO SI VULCANIZARE”, propus a fi amplasat in Municipiul Bacau, Calea Dr. Alexandru Safran nr. 3A, titular  SC AMIGO ART SRL , si anume: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU precum şi la următoarea adresă de internet : office@apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii,  până la data de 21.03.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.