Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 12.06.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-06-12 14:15:45
Ultima actualizare: 2014-06-12 15:27:13

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 12.06.2014

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Platformă betonată pentru amplasare skid GPL”, propus a fi amplasat în Oneşti, Calea Slănicului, nr. 2, judeţ Bacău, titular SC DELIA SI GABI SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 19.06.2014.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata,pentru proiectul SC E.ON  MOLDOVA  DISTRIBUŢIE S.A.,  pentru  proiectul  „Securizare branşamente la PTA Fundu Tutovei, com.Plopana, jud.Bacău’’ propus a fi realizat în comuna Plopana, localitatea Fundu Tutovei, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului; titular : SC EON MOLDOVA DISTRIBUTIE

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata, pentru proiectul „Lucrări la LEA JT aferente PTA Văleni, com.Parincea, judetul Bacău’’ propus a fi realizat în comuna Parincea, localitătiele Văleni si Milestii de Jos,  judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului; titular: SC EON MOLDOVA DISTRIBUTIE

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.