Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 13.12.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-12-13 10:05:10
Ultima actualizare: 2013-12-19 09:19:33

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 13.12.2013

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului  Bacău anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului Urbanistic Zonal  Construire centru comercial, hipermarket Kaufland, stand de vânzare IMBISS, functii tehnice aferente, amenajare incintă, împrejmuire la stradă cu accese, amenajare zonă provizorie organizare de santier, amplasare firme si reclame publicitare, totem publicitar, titular SC IATSA SA Bacău, propus în municipiul Bacău, strada Narciselor nr.5, a consultării membrilor Comitetului special constituit, decide ca planul mai sus menţionat să fie adoptat fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu.

Planul poate fi consultat la sediul titularului, strada Narciselor nr.5 si la sediul APM Bacău, strada Oituz nr.23, în zilele lucrătoare, între orele 8-14.

Decizia motivata a etapei de incadrare a PUZ poate fi consultată la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro, sectiunea Reglementări.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data apariţiei anuntului,  in scris, la APM Bacau, str. Oituz nr.23, fax 0234/571056, până la data de 23.12.2013 .

 

       APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Corectie torent sat Bogdana, comuna Stefan cel Mare, judet Bacau”.

            Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

            Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro.

           Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 22.12.2013.

 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.