Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 20.01.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-01-20 14:52:15
Ultima actualizare: 2014-01-23 09:36:46

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 20.01.2014

 

        AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Construire restaurant,  piscină, anexe piscină, căi de acces şi parcare’’, propus a se realiza în comuna Blăgeşti,judeţul Bacău, titular SC RUSTRANS SRL;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 29.01.2014.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Executie foraj put apa”al SC Aerostar SA Bacau.  Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 27.01.2014.

 

       Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul: Construire spălătorie auto, service auto cu vulcanizare, imprejmuire si racord utilitati ””,in comuna Parjol, sat Parjol , jud. Bacău,  titular   ASANDEI MIHAI GABRIEL, si anume :proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAUprecum şi la următoarea adresă de internet : office@apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii ,  până la data de 29.01.2014

 

       Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul: „Extindere retea si bransament gaze naturale presiune redusa” , amplasat in Municipiul Onesti, strada Venus- Mercur ,   titular  SC IMBOLD TRANS SRL  si anume : proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1600 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAUprecum şi la următoarea adresă de internet : office@apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii ,  până la data de 29.01.2014

 

       Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Construire anexă exploataţie agricolă (adăpost animale)’’ propus a fi amplasat în comuna Mărgineni, judeţul Bacău, titular Cimpoeşu Florinel Gabriel şi Dana Maria

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

 Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 27.01.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.