Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 22.10.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-10-22 08:34:47
Ultima actualizare: 2013-10-29 16:12:21

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 22.10.2013

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Alimentare cu apa sat Dragesti, comuna Tatarasti, jud.Bacau”.

Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context  transfrontier, pentru proiectul în cauză.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 27 octombrie 2013.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată,pentru proiectul Extindere conductă distribuţie şi bransament gaze naturale presiune redusă” propus a fi realizat în sat Lilieci, comuna Hemeiuş, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Titular E-ON GAZ DISTRIBUTIE SA.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până în data de 29.10.2013

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată,pentru proiectul „Imbunatatire tehnologica prin realizarea unei conducte PR intre SRS Hemeius si str.Fantanelor  si inlocuire bransamente gaze naturale presiune medie, str.Ion Simionescu” propus a fi realizat în sat Hemeius, comuna Hemeiuş, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Titular E-ON GAZ DISTRIBUTIE SA.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până în data de 29.10.2013”.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.