Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 23.09.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-09-23 12:43:12
Ultima actualizare: 2013-10-09 15:36:07

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 23.09.2013

COMUNA LETEA VECHE titular al proiectului ,,Construire staţie de tratare apă, comuna Letea Veche, judeţul Bacău” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău,că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, pentru proiectulpropus a fi amplasat în comuna Letea Veche, judeţul Bacău.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 800-1630, vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 02.10.2013.

 

  Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvată, pentru  proiectul: “ CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO”, propus a fi amplasat in Municipiul Bacau  , str. Milcov  nr 305 , jud. Bacau, titular  SC ECOLOGIC WASH SRL , si anume :

 proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU precum şi la următoarea adresă de internet : office@apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii ,  până la data de 01.10.2013


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.