Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 26.03.2014

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2014-03-26 11:40:15
Ultima actualizare: 2014-03-26 14:07:03

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 26.03.2014


       APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul SUPRATRAVERSARE RÂU TROTUS CU CONDUCTE DE TRANSPORT PETROL SI GAZE NATURALE ÌN LOCALITATEA DOFTEANA, JUD. BACAU

Nu se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier, pentru proiectul în cauză.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacau, din Bacau, str. Oituz nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-16,00,  precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 01.04.2014.

 

      APM Bacău anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru  proiectul ,,Construire hală reparaţii camioanepropus a fi amplasat în comuna Gârleni, satul Gârlenii de Sus,, judeţul Bacău,  titular  SC TOY SPEDITION SRL.

 1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400 , precum şi la următoarea adresă de internet:  http://apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 04.04.2014.

  

      APM Bacău anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare,că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru  proiectul ,,Construire locuinţe colective P+8+penthouse”, propus a fi amplasat în municipiul Bacău, str. Andrei Mureşanu, nr.12, judeţul Bacău,  titular  SC UNIRII STREET CENTER SRL.

 1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet:  http://apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 04.04.2014.

 

     APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluare adecvata, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Înfiinţarea unei unităţi agricole pentru transportul, recepţia, condiţionarea şi depozitarea cerealelor”, propus a fi amplasat în comuna Orbeni, titular SC INTERAGROALIMENT SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău din Bacău, str. Oituz, nr. 23 în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 02.04.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.