Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 28.10.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-10-28 13:18:48
Ultima actualizare: 2013-10-29 10:15:39

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 28.10.2013

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluare adecvată pentru proiectul „Extindere LEA 0,4 kV pentru alimentare cu energie electrică a imobilului aparţinând d-lui Tănase Cătălin ”, propus a fi amplasat în Comăneşti, str. Combinatului, judeţul Bacău, titular S.C. E ON MOLDOVA DISTRIBUŢIE S.A.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi între orele 800 – 1630  şi vineri între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, până la data de 04.11.2013.

 

 

Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvată, pentru  proiectul: “Amenajare spatiu pentru organizare targ in sat Oncesti comuna Oncesti , judetul Bacau", titular  UAT ONCESTI, si anume: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU precum şi la următoarea adresă de internet: office@apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii,  până la data de 06.11.2013 inclusiv .


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.