Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 05.02.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-02-05 09:00:52
Ultima actualizare: 2013-02-07 11:36:20

ANUNTURI PUBLICE

afisate in data de 05.02.2013


    AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluare adecvata, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ‘’Reamenajare hala productie prin recompartimentare’’, propus a fi amplasat în Comanesti, strada Crinului, nr. 15, titular SC BIOTEN SRL.

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacau din Bacau, str. Oituz, nr. 23 în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 12.02.2013

   

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluare adecvata, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ‘’Transformare apartamente in spatii comerciale si extindere’’, propus a fi amplasat în Bacau, strada Vasile Parvan, nr. 29A, titular SC ELECTRO CONFIDENT SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacau din Bacau, str. Oituz, nr. 23 în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 12.02.2013.

    

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediuluişi  nu necesită  evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Extindere locuinţă şi schimbare destinaţie în pensiune – intrare în legalitate’’ în Municipiul Bacău, str. Ioniţă Sandu Sturza, nr. 67, judeţul Bacău, titular  LUCACI PAUL MARIAN.

    Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de zilele luni-joi, între orele 8.00-16.30, vineri 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro;

   Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 12.02.2013.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi evaluare adecvată, pentru proiectele:

-         „Lucrări de dezafectare şi ecologizare a terenului aferent sondei 132 MP Moineşti”;

-         „Lucrări de dezafectare şi ecologizare a terenului aferent sondei 400 MMPG Moineşti”;

-         „Lucrări de dezafectare şi ecologizare a terenului aferent sondei 437 MMPG Moineşti”;

-         „Lucrări de dezafectare şi ecologizare a terenului aferent sondei 475 MMPG Moineşti”;

-         „Lucrări de dezafectare şi ecologizare a terenului aferent sondei 764 Lucăceşti”;

-         „Lucrări de dezafectare şi ecologizare a terenului aferent sondei 145 RAP Lucăceşti”;

propuse a se realiza în localitatea Moineşti, judeţul Bacău.

    Proiectele deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău, din Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro.

   Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectele deciziei de încadrare până la data de 14.02.2013

  

    AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi evaluare adecvată, pentru proiectul Traversarea paraului Osoiu cu conductele de ţiţei Parc 807 Moineşti şi Parc 7 Sarmaţian - Depozit Alboteşti, Grup 1112 - Parc 1114 Moineşti - Depozit Alboteşti” propus a se realiza în localitatea Moineşti, judeţul Bacău.

   Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău, din Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro.

   Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 14.02.2013


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.