Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 11.03.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-03-11 13:31:09
Ultima actualizare: 2013-03-11 13:31:09

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 11.03.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare prin care proiectul  nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate, pentru  “Amenajare parau Caiuti, judetul Bacau” , propus a fi amplasat in comuna Caiuti judetul Bacau, titular Administratia Nationala “Apele Romane”_Administratia Bazinala de Ape “Siret” Bacau.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău, din Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 19.03.2013

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Îndepărtare material aluvionar”, propus a se realiza în comuna Căiuţi, extravilan, judeţul Bacău, titular SC SORT CONSTRUCT GROUP SRL.

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 18.03.2013.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: NU se supune evaluaării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul Alimentarea cu energie electrică a 15 locuin?e amplasate pe str. Limpedea, com. Mărgineni, jud. Bacău, prin extinderea re?elei de distribu?ie publică de 0,4 kV”, titular Unitatea Teritorial Administrativă COMUNA MĂRGINENI.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bacău din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet :http://apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 19.03.2013.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.