Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 11.06.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-06-11 10:25:48
Ultima actualizare: 2013-06-28 12:43:38

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 11.06.2013

   APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: fara EIA si fara EA, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul „EXECUTIE FORAJ PUŢ APĂ”, titular SC AEROSTAR SA , amplasament str.Condorilor, nr.9, localitatea Bacău

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectie a Mediului Bacau, din str.Oituz nr.23, în zilele de luni-joi între orele 8-16 si vineri 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet (pagina de intenet a autorităţii competente pentru protecţia mediului) www.apmbc.anpm.ro

    Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de.15.06.2013

 

         AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata, pentru proiectul „Racordare la reţeaua electrică de distribuţie parc voltaic de 3 MW”, propus a fi amplasat  în localitatea Filipeşti, comuna Filipeşti, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului; titular: E-ON MOLDOVA DISTRIBUŢIE SA prin SC FALMA ROM SRL.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.