Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 14.05.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-05-14 15:42:43
Ultima actualizare: 2013-05-21 11:46:54

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 14.05.2013

     Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul: Schimbare destinatie spatiu comercial in spalatorie auto 1 boxa”, in Municipiul Bacău , strada Calea Moldovei  nr  100, jud. Bacău,  titular Sava Vasile, si anume :

 proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

     Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

     Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU precum şi la următoarea adresă de internet : office@apmbc.anpm.ro

     Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii ,  până la data de 27.05.2013

 

      AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru proiectul ”Construire spaţiu depozitare (material lemnos) şi branşament energie electrică” propus a fi realizat în Bacau, oraşul Dărmăneşti, str. Energiei, f.n,, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Titular:  SC BUCUR VA FOREST SRL.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până în data de 23.05.2013.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata, pentru proiectul,,Alimentare cu energie electrica  locuinte neelectrificate satele Temelia si Paltinata, com.Gura Vaii , judetul Bacau’’,în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului;

Titular:  UAT comuna    Gura Vaii.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.