Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 16.12.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-12-17 10:23:19
Ultima actualizare: 2013-12-19 09:16:57

 ANUNTURI PUBLICE
afisate la sediu si pe site in data de 16.12.2013

       AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru proiectul „Instalaţii tehnologice de suprafaţă, Staţie de generare energie electrică şi racordare la reţeaua electrică a sondei 1 Lilieci”, propus a se realiza în în extravilanul comunei Hemeiuş judeţul Bacău.

Titular proiect:  SC RAFFLES  ENERGY SR, cu sediul în Bucureşti, sector 1,  strada Mr.Gheorghe Şonţu, nr.6.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău, din Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 24.12.2013

 

       Agentia pentru protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, constand in : 

Proiectul: „Dezafectare utilaje Centrala Electrotermica(CET)”,amplasat in incinta instalatiei de rafinare titei din Orasul Darmanesti, strada Energiei nr 500. Jud. Bacau” ,nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bacau, str.Oituz nr.23, în zilele de luni pana vineri, între orele 8-14, precum si la adresa de internet www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare,  la sediul APM Bacau, fax nr.0234571056 sau email : office@apmbc.anpm.ro.,,, în termen de 8 de zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 25.12.2013

     

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Schimbare destinaţie din anexă în pensiune”,  propus a se realiza în comuna Helegiu, satul Brătila, judeţul Bacău, titular DRUG VERGINA;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 25.12.2013.

 

    APM Bacău anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului Urbanistic Zonal „Construire statie de sortare agregate cu spălare, modul birou, cântar, bazin deznisipare, separator de hidrocarburi, platforme, bazin alimentare cu apă, energie electrică si împrejmuire„ amplasat  în comuna Filipesti judetul Bacău, titular SC PRIMEX SRL , a consultării membrilor Comitetului special intrunit in sedinta din ziua de  16.12.2013 decide ca planul mai sus menţionat necesită  evaluare de mediu.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data apariţiei anuntului,  in scris la APM Bacau, str. Oituz nr.23, fax 0234/571056, până la data de 25.12.2013

 

         AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediuluişi  nu necesită  evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Proiect integrat în comuna Balcani, judeţul Bacău – Modernizare drum sătesc’’ în comuna Balcani, sat Frumoasa, judeţul Bacău, titular COMUNA BALCANI.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de zilele luni-joi, între orele 8.00-16.30, vineri 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 25.12.2013.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.