Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 18.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-18 08:31:18
Ultima actualizare: 2013-04-18 13:08:13

 ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 18.04.2013

     Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul: Construire hale metalice tip P ”, in loc. Darmanesti, strada Calea Trotusului nr.7, jud. Bacau”,   titular  II Petecuta Petronela, si anume: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

       Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

      Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU precum şi la următoarea adresă de internet: office@apmbc.anpm.ro

       Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii,  până la data de 25.04.2013.

 

     AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata,pentru proiectul ”Supratraversare pârâu Trebeş cu conductăde apăşi canalizare municipiul Bacău” propus a fi realizat în intravilanul comunei Mărgineni şi intravilanul municipiului  Bacău, Calea Moineşti judeţul Bacău, judeţul Bacău; în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Titular:  Municipiul Bacău.

    1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

    2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ,. 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.