Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 20.02.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-02-20 10:46:02
Ultima actualizare: 2013-02-22 13:38:32

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 20.02.2013

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: fara EIA si fara EA, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul ”SPALATORIE AUTO” amplasat în Onesti, str.Libertatii, nr.148,  judeţul Bacau, titular AXINIA DOINA si ION

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectie a Mediului Bacau, din str.Oituz nr.23, în zilele de luni-joi între orele8-16,30 si vineri 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet (pagina de intenet a autorităţii competente pentru protecţia mediului) http://apmbc.anpm.ro/

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 27.02.2013.

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: fara EIA si fara EA, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul ”Desfiintare constructii existente, construire showroom textile si imprejmuire teren” amplasat în municipiul Bacau, str.Plopilor nr.18,  judeţul Bacau, titular SC ANCA-ROOM SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectie a Mediului Bacau, din str.Oituz nr.23, în zilele de luni-joi între orele 8-16 si vineri 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet (pagina de intenet a autorităţii competente pentru protecţia mediului) http://apmbc.anpm.ro/

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 27.02.2013

 

Agenţia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului de management al sitului Pădurea Bârnova – Repedea –ROSCI0135, situata in  judeţele Iaşi şi Vaslui, titular Direcţia Silvică Iaşi, a consultarii membrilor Comitetului Special Constituit intrunit in ziua de 14.02.2013 la Iaşi şi in 19.02.2013 la Vaslui, decide ca planul mai sus mentionat sa fie adoptat fara aviz de mediu, intrucât nu necesită evaluare de mediu.

Planul şi proiectul deciziei de incadrare pot fi consultate la adresa : http://apmbc.anpm.ro/

Publicul poate face propuneri intemeiate de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data aparitiei anuntului,  in scris la APM Bacau , str. Oituz nr.23, fax 0234/571056.

 

APM BACAU anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare a pentru ‘’Amenajament Silvic pentru suprafaţa de 295 ha administrat prin Ocolul Silvic Sascut’’, beneficiar Vidraşcu Gheorghe, si anume: sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu întrucât nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvata.

Informatii privind potentialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la APM Bacau, strada Oituz, nr. 23 si in zilele de luni-joi, intre orele 8,00 – 16,30 şi vineri, intre orele 8,00 – 14,00

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacau pana la 28.02.2013.

Decizia etapei de incadrare se afla la urmatoarea adresa http://apmbc.anpm.ro/

 

Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul: INLOCUIRE CONDUCTA SI BRANSAMENTE DE GAZ PRESIUNE REDUSA SI MEDIE; str. ARCADIE SEPTILICI , CALEA MOINESTI intre SRMP1 BACAU si SC PAMBAC, MUNICIPIUL BACAU”,   titular  SC E.ON GAZ DISTRIBUTIE SA – CENTRU RETEA BACAU , si anume:

proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU din strada Oituz nr. 23, în zilele de luni – vineri  între orele 800 – 1400 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAUprecum şi la următoarea adresă de internet : office@apmbc.anpm.ro

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in 8 zile de la data afisarii,  până la data de. 28.02.2013.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.