Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate pe site si la sediu in data de 23.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-23 09:18:06
Ultima actualizare: 2013-04-23 12:49:34

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 23.04.2013

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Reparaţie conductă de transport gaze naturale cu diametrul 20’’Şendreni-Oneşti, în zonele Urecheşti şi Căiuţi’’, propus a se realiza în comunele Caşin, Buciumi, Ştefan cel Mare, Căiuţi, Coţofăneşti, Urecheşti, judeţul Bacău, titular SNTGN TRANSGAZ SA Mediaş;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 02.05.2013.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru proiectul Construire atelier prestări servicii auto” propus a fi realizat în municipiul Oneşti, str. Emil Rebreanu, nr.11A, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Titular SC AUTOPLUS SRL.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ, până în data de 30.04.2013.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi  nu necesită  evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Demolare construcţie C2, extindere hală C1 – intrare în legalitate, construire spaţiu depozitare şi împrejmuire’’ în comuna Letea Veche, sat Letea Veche, judeţul Bacău, titular  SC EDU PRO GRUP SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de zilele luni-joi, între orele 8.00-16.30, vineri 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 30.04.2013.

 

APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluare adecvata, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ‘’Alimentare cu energie electrică staţie asfalt’’, propus a fi amplasat în Bacău, Calea Moineşti, nr. 34, titular SC PA&CO INTERNAŢIONAL SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacau din Bacau, str. Oituz, nr. 23 în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 01.05.2013


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.