Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare / PUZ afisate pe site si la sediu in data de 29.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-29 10:56:57
Ultima actualizare: 2013-04-29 14:07:01

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 29.04.2013

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare,că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru  proiectul ,,Înfiinţarea unei livezi superintensivă de măr în comuna Plopana, judeţul Bacău” propus a fi amplasat în comuna Plopana, judeţul Bacău,  titular  SC EUROTREND FARM SRL.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400 , precum şi la următoarea adresă de internet:  http://apmbc.anpm.ro.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 de zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 13.05.2013.

 

    Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: NU se supune evaluaării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul „Securizare terea de joasa tensiune PTA 19 Dărmănesti”, propus a se realiza în localitatea Dărmănesti, jud.Bacău, titular SC E.ON Moldova Distribuţie SA.

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bacău din strada Oituz nr.23, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet :http://apmbc.anpm.ro

    Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 07.05.2013.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului  Bacău anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului Urbanistic Zonal Construire ansamblu de locuinţe individuale, pe amplasamentul din comuna Mărgineni, jud.Bacău, titular COMAN Gabriel si Oana, a consultării membrilor Comitetului special constituit, intrunit in sedinta din ziua de  02.04.2013, decide ca planul mai sus menţionat să fie adoptat fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu. Decizia motivata a etapei de incadrare a PUZ poate fi consultata la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data apariţiei anuntului,  in scris la APM Bacau, str. Oituz nr.23, fax 0234/571056.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.