Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice decizii etapa de incadrare / PUZ afisate pe site si la sediu in data de 30.04.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-04-30 15:53:32
Ultima actualizare: 2013-04-30 16:03:12

ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 30.04.2013

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi  nu necesită  evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Alimentare cu energie electrică locuinţă Luncanu Gheorghe’’ în comuna Secuieni, sat Secuieni, judeţul Bacău, titular SC E-ON MOLDOVA DISTRIBUŢIE SA prin Cristi Chitic.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de zilele luni-joi, între orele 8.00-16.30, vineri 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 08.05.2013.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra deciziei de emitere a deciziei etapei de încadrare: ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului şi nu necesită evaluarea adecvată pentru proiectul Lucrări de suprafaţă ce se vor executa în scopul refacerii terenului aferent sondei 261 MP exploatare Asău”, propus a se realiza în comuna Asău, sat Apa Asău, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA;

Proiectul deciziei de incadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23,  în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23,până la data de 09.05.2013.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si nici evaluarea adecvata, pentru proiectul Extindere conductă, bransament gaze naturale” propus a fi realizat în loc.Măgura, judeţul Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului; titular :  SC EON GAZ DISTRIBUTIE  (prin SC INCOM SRL Iasi).

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi evaluare adecvată, pentru proiectul Desfiinţare obiective aparţinând  OMV PETROM – Lot 4 Moldova Nord – Sta?ie de compresoare Moinesti propus a se realiza în intravilanul municipiului Moineşti, strada Schelei f.n., judeţul Bacău, beneficiar SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău, din Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 08.05.2013.

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi  nu necesită  evaluarea adecvată pentru proiectul ,,Construire depozit de materiale şi împrejmuire’’ în localitatea Buhuşi, str. Libertăţii, nr. 48A, judeţul Bacău, titular GAVRIL CIPRIAN.

Proiectul deciziei de încadrare şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de zilele luni-joi, între orele 8.00-16.30, vineri 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro;

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Bacău, str. Oituz, nr. 23, până la data de 08.05.2013.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului  Bacău anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului Urbanistic Zonal Construire locuinţe si imprejmuire, pe amplasamentul din comuna Mărgineni, jud.Bacău, titulari Luncasu Gabor Ion si Camelia, Ungureanu Neculai, Onet Nicolae si Iuliana, Baciu Neculai si Floarea, Popa Vlad si Ana Maria, Silimon Gabriel, a consultării membrilor Comitetului special constituit, intrunit in sedinta din ziua de  29.04.2013, decide ca planul mai sus menţionat să fie adoptat fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu. Decizia motivata a etapei de incadrare a PUZ poate fi consultata la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data apariţiei anuntului,  in scris la APM Bacau, str. Oituz nr.23, fax 0234/571056.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.