Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunturi publice depunere solicitari de emitere a acordului de mediu pentru proiecte - 26.09.2013

Detalii

Autor: APM Bacău,
Adăugat: 2013-09-27 08:54:57
Ultima actualizare: 2013-09-27 08:56:18

    ANUNTURI PUBLICE

afisate in data de 26.09.2013

   AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Statie de epurare- Centrul de ingrijire si asistenta persoane varsnice Rachitoasa, jud. Bacau”,  propus a fi amplasat în comuna Rachitoasa, jud. Bacau titular Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, jud. Bacau- Centrul de ingrijire si asistenta persoane varsnice Rachitoasa.

    Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM BACAU şi la sediul UAT Rachitoasa în zilele de luni-joi, între orele 8-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bacau.

 

    AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „LUCRĂRI DE CORECTARE A TOREN?ILOR ?I DE CONDUCERE A APEI ÎN EMISARI NATURALI ÎN COMUNA SĂUCE?TI, JUDE?UL BACĂU”,  propus a fi amplasat în comuna Saucesti, jud. Bacau titular UAT Saucesti .

    Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM BACAU şi la sediul UAT Saucesti – com. Saucesti în zilele de luni-joi, între orele 8-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bacau.

 

    AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Inlocuire conductă de pompare sondă 1184 -Parc 1150 Moineşti”, propus a se realiza în extravilanul municipiului Moineşti,  judeţul Bacău.

    Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz,   nr. 23, şi la sediul SC OMV PETROM SA - ASSET VIII MOLDOVA NORD, localitatea Moineşti, str. T. Vladimirescu,nr.92 A, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.