Anunturi publice decizii emitere/revizuire autorizatii de mediu afisate la sediu si pe site in data de 11.04.2014ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 11.04.2014


     AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de injecţie apă de zăcământ prin instalaţiile Staţiei de injecţie 21 Runcu şi sondele aferente,  comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

       AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului  354 Tazlău Zemeş comuna Zemeş, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

                AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului  2 Văsieşti Moineşti municipiul Moineşti, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

         AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luării deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de extracţie a petrolului brut prin instalaţiile Parcului  2 Dofteana, comuna Dofteana, judeţul Bacău, titular SC OMV PETROM SA – ASSET VIII MOLDOVA NORD.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în termen de 30 zile lucrătoare de la data afişării.

 

         AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BACĂU anunţă publicul interesat asupra deciziei favorabile de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurearea activităţii:  “Exploatare forestieră”, pe razajudeţelor Bacău si Harghita. Titular: SC TOP OVIROX COMEXIM SRL

    Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în 10 de zile lucrătoare de la data afişării.

 

          AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de fabricare vopsele lavabile, amplasată în Buhu?i, strada Libertă?ii nr.36, judeţul Bacău, titular SC SMARTCHEM PRODUCT SRL.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr. 23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, art.13, alin.(2) “Decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu".

 

               AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Bacău face publică decizia de emitere revizuire a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de Exploatare forestieră, cod CAEN rev.2 0220, desfăsurată în partizi din judetul Bacau - Ocolul silvic Mănăstirea Casin,  judetul Bacău, titular de activitate Directia Silvică Bacău- Ocolul silvic Mănăstirea Casin.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de revizuire a autorizaţiei de mediu pot fi consultate in zilele lucratoare, între orele 8 – 14 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău, str. Oituz nr. 23.

În conformitate cu prevederile OM 1798/2007, decizia poate fi contestată în termen de 10 de zile lucrătoare de la data afişării si la expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului eliberează autorizaţia de mediu revizuită.

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul  interesat asupra luarii deciziei favorabile de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea de „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate”, punct de lucru in comuna Răchitoasa, sat Burdusaci, titular SC LUXURY&ING SRL.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, in termen de 30 zile lucratoare de la data afisarii.


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-04-11 10:40:46
TiparesteTipareste