Anunturi publice decizii etapa de incadrare afisate la sediu si pe site in data de 23.07.2014ANUNTURI PUBLICE

afisate la sediu si pe site in data de 23.07.2014

 

    APM Bacau anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluare adecvata, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere secţie îmbuteliere PET-uri, propus a fi amplasat în Oneşti, strada Avântului, nr. 20, judeţul Bacău, titular SC ALBRAU PROD SA

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău din Bacău, str. Oituz, nr. 23 în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 30.07.2014.

 

APM BACAU anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare a pentru ‘’Amplasare provizorie staţie distributie şi alimentare cu GPL a autovehiculelor tip Skid’’, beneficiar SC VATGAZ SRL, si anume: sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu întrucât nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvata.

Informatii privind potentialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la APM Bacau, strada Oituz, nr. 23 si in zilele de luni-joi, intre orele 8,00 – 16,30 şi vineri, intre orele 8,00 – 14,00

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacau pana la 02.08.2013.

Decizia etapei de incadrare se afla la urmatoarea adresa http://apmbc.anpm.ro.

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului  Bacău anunţă publicul interesat că in urma analizei Planului Urbanistic Zonal  Construire locuinte colective si birouri, titular SC URBAN BUILDING SRL, propus în municipiul Bacău, strada Iosif Cocea nr.8A, a consultării membrilor Comitetului special constituit, decide ca planul mai sus menţionat să fie adoptat fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu.

Planul poate fi consultat la sediul titularului, sat Săucesti, comuna Săucesti jud.Bacău si la sediul A.P.M. Bacău, strada Oituz nr.23, în zilele lucrătoare, între orele 8-14.

Decizia motivată a etapei de incadrare a PUZ poate fi consultată la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro, sectiunea Reglementări.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii in termen de 10 zile de la data apariţiei anuntului,  in scris, la A.P.M. Bacau, str. Oituz nr.23, fax 0234/571056, până la data de 02.08.2013.

 

APM Bacău anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare,că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată, pentru  proiectul ,,Extindere conductă de distributie si bransament gaze naturale în satul Sascut, judetul Bacău pentru abonat SC COMCEREAL SA, investitor (beneficiar) E.ON GAZ DISTRIBUTIE SA” propus a fi amplasat în comuna Sascut, judeţul Bacău,  titular E.ON GAZ DISTRIBUTIE SA.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet:  http://apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 de zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 31.07.2014.


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-07-23 11:09:55
TiparesteTipareste