Anunturi publice depunere solicitari emitere acord de mediu pentru proiecte - 25.07.2014ANUNTURI PUBLICE

afisate in data de 25.07.2014

 

      Agentia pentru Protectia Mediului Bacau anunţă publicul interesat   asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pentru „Renovarea/Restaurarea  Castelului Stirbey-Dărmănesti  pentru functiunea de Boutique -Hotel’’ propus a fi realizat în oraş Dărmănesti, str.Dumbravei, nr.21, judeţul Bacău. Titular: ITZHAC NAHMANY,

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului  Bacau, Str.Oituz, nr.23, Bacau si la sediul  primariei Darmanesti, în zilele de  luni-vineri, între orele 08-14.

 

       APM Bacau anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Dezafectare instalatie Distilare in vid – oxidare bitum si turn de racire- distilare atmosferica atmosferica 2”, amplasat in incinta instalatiei de rafinare titei din Orasul Darmanesti, strada Energiei nr 500, jud. Bacau.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Municipiul Bacau, din strada Oituz nr. 23, cod 600266 şi la sediul SC PETROCHEMICAL TRADING SRL din Orasul Darmanesti, strada Energiei nr 500, jud. Bacau  în zilele de luni – vineri  între orele 800 –1400.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau

 

      AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BACAU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Dezafectarea si ecologizarea compartimentelor C2 si C3 de la batalul Holt”,  propus a fi amplasat în comuna Letea Veche, jud. Bacau, titular SC Agricola International SA Bacau.

    Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM BACAU şi la sediul SC Agricola International SA Bacau–în zilele de luni-joi, între orele 8-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bacau


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-07-25 11:08:06
TiparesteTipareste